lediga!:)

DATUM: 2013-05-21 ? TID: 19:05:37 ? Kommentarer (31)
Vi var lediga både igår  idag också eftersom att vi tog ut båda studiedagarna fån både förra terminen och den här:) så igår var jag o tog mitt första dopp, de var först kallt men sen blev de varmare!:) sen på kvälle så hade jag DM match mot msk, vi vann med 3-2 så nu är vi vidare (inte för att skryta eller så men jag gjorde de avgörande mplet;) )
sen idag så for jag och mamma och min lillasyster till stömpilen, där köpte jag avslutnings skor och klänning, en bikiniöverdel, och ett linne (bilder kommer upp sen) klänning kostade bara 50 kr;0  sen har jag pluggar, farit o spelat brännboll och badat igen.
ikväll ska jag o några kompisar kanske far o köpa jordgubbar o fara hem o plugga tilsammas!:)

Helgen

DATUM: 2013-05-20 ? TID: 13:16:52 ? Kommentarer (15)
Hejsan, helgen har varit toppen. I lördags så var jag och dömde 2 matcher, en av dom var 11 manna så nu har jag i alla fall gjort debut med att dömma de!:) så jag känade 150 kr på en dag inte dåligt:D sen så på kvällen var de kulturnatta, efter maten drog jag o stina ner till stan där vi mötte upp Marre, Josse Nimo, Enika och evelina h:)
de först vi gjorde var att se på när nimo fick sitt pris, hon kom 3 i kung tävligen:D efter de gick vi runt lite gran, de var gätte måna olika band som uppträdde på olika ställen. vi mötte även Mickan och Maria på stan, ett antal ggr. tova kom också sen, eftersom att hon fyllde år så hade Josse o Marre åkt ner lite tidigare och köpt en present så hon fick det när hon kom:D
sen skulle Stina, Evelina och NImo hem, så då blev vi lite färre efter ett tag var de bara jag o marre kvar så då drog vi hem:) när jag kom hem såg jag slutet på eurovision song contest, tyckte ni att rätt låt vann?:)
sen så igår for jag på stan med Marre sen efter ett tag kom Josse också dit, med mig hem fick jag ett par vita låga converse. sen så på  kvällen såg jag såklart hockey vm finalen!!:D hur kul som helst att sverige vann och på hemma plan desutom:D
Btw; de kommer kanske upp en video från kulturnattaom jag orkar sätta ihop den:)
 

varmaste dagen!

DATUM: 2013-05-17 ? TID: 22:05:34 ? Kommentarer (21)
idag var de klart den varmaste dagen de här året, äntligen är sommeren här:) idag efter skolan så for jag hem och bytte om, sen så for vi till marre, där bestemde vi oss för att åka ner till afären och köpa jordgubbar och hallon. sen när vi kom hem visspade vi grädde och satte oss ute i solen och bara njöt av livet. på kvällen for vi ut på en litten jogging;) sen nu senare på kvällen har vi ätigt lite fler jordgubbar o bara tagit de lungt, övat lite på danse osv:)
 
 

yeah we'll be counting stars

DATUM: 2013-05-16 ? TID: 19:21:56 ? Kommentarer (7)
förlåt så mycke för att jag inte har bloggat på länge, de är bara de att jag glömmer som bort den hela tiden men nu låvar jag att ta tag i den o värkligen försöka updatera minst varanann dag, bloggar mer sen ikv eller imr för nu ska jag på träningen!
 

to daah city

DATUM: 2013-05-10 ? TID: 23:34:00 ? Kommentarer (5)
idag så var jag på stan med Marre, MIckan, Josse, Stina, Evelina o becky. vi skulle kolla på kjolar o linne till när vi ska ha våran "cheerleading" dans när niorna spelar mot lärarna i brännbollsturneringen, jag lägger upp bilder på kläderna sen. sen så kollade vi på kepsar (i alla fall jag o mickan) vill värkligen ha en sån där keps med platt skärm, ska kanske köpa en som är röd o blå där de står "Sweet Bastard". Sen så vi halv 7 så for jag, mickan,marre, stina o josse ut o sprang, sen så när vi var påväg tillbaka fortsatte jag mickan o marre ner till planen medans josse o stina for hem. sen nu ikväll for jag ner till affären o köpte nötter o vindruvor, sen så nu sitter jag o kollar på one tree hill, asså de måste seriöst vara den bästa serien någonsin, har redan sett ut den 2 ggr o nu är jag på min 3 hehe. asså bra en sak till när vi skulle hem från stan så gick vi snabbt in på pressbyron o köpte lite starbucks kaffe (sönt där kallt) o loka, o jag hamnade lite längre back så dom andra hade redan börjat gå till bussen, så jag skyndade mig o när jag kom till bussen så hade buss chauffören just stängt dörrarna så jag knackade på för att han skulle öppna, så han kollade på mig o gav mig värsta blicken o körde iväg..... o alla andra satt i bussen förutom jag...;) men då har jag ju så snälla vänner så dom hoppade av den bussen o väntade på mig när jag kom med bussen som kom efter;)
 
så de är den här kepsen jag vill ha:D

If you could see me now

DATUM: 2013-05-08 ? TID: 17:39:01 ? Kommentarer (3)
Idag fick vi sluta tidigare eftersom att vi hade komp tid, så vi tjejor bästemde oss för att dra ner till sjön o fika så direkt efter skolan drog jag o mickan ner till afären (ica) för att köpa till oss, eftersom att vi håller på med "the no junk food challenge" så får vi inte äta nått o nyttigt på 21 dagar, så vi köpte hallo, jordgubbar, fysalis, vindruvor, naturella nötter, mackor o juice. Sen drog vi hem till MIckan för att hämta glas o bestick o göra mackorna. sen for vi ner till sjön o där har resten av eftermiddan spenderats, vi har fikat, fotat, dansat mm bara haft de mysigt.ikväll blir de träning. vi är ju lediga på torsdag (imr) och på fredag så im ska jag ut o springa med mamma o kanske va med maja om de går, sen på fredag ska ja ner på stan med tjejorna för vi tänkte köpa kläder till när vi ska danska på brännbolls turneringen.
 
 

i Love the way you lie

DATUM: 2013-05-07 ? TID: 19:04:00 ? Kommentarer (2)
Idag har de varit super varmt typ minst 20 grader sol o blå himmel så do längre rasterna  hade spenderades unte på fotbollsplanen riktigt skönt faktiskt, sen efter skolan var de bara att skynde sig hem för cicci mamma o pappa skulle fara på körkurs till cicci så jag var tvungen att passa elin, eller aa först så lämnade jag av henne på träningen o for hem o tog de lungt en stund efter de så hemtade jag henne o nu badar hon medans jag skriver de här:) på torsag o fredag är vi lediga så de blir en lång helg, så på fredag drar jag o några tjejer ner på stan o så är inte säker på att jag har nån match i helgen men förhoppnings vis har vi de så de blir nog kul<3
 

I don´t mind spending every day out on your corner in the pouring rain

DATUM: 2013-05-06 ? TID: 16:48:00 ? Kommentarer (0)
Idag har det varit en awsome dag, de började med so, eftersom att vi inte har någon tyska eller franska lärare på vår skola så dom som har de måste åka till en annan skola så då får vi som har spanska en långrast både före och efter spanskan, eftersom att de vas as fint väder ute så gick vi ut till fotbollsplanen o chillade dansade våran egna lilla dans (cheerleading) hehe, några av mina kompisar har tänkt börja i de alltså cheerleading men eftersom att jag har redan så mycke träningar med fotbollen och innebandyn så jag hinner inte me de;(( men aja dagen gick snabbt och när jag kom hem har jag väll inte gjort så mycke kollat på lite serier typ, ikväll blir de fotbolls träning imr vet jag inte om jag hinner blogga eftersom att jag har långdag slutar kvart i fyra o är hemma sent sen vi halv 5 ska ja ta hand om min lillasyster så de blir nog svårt men på onstag kommer de upp ett inlägg eller två så håll utkik

 
 

bloggtrafik

DATUM: 2013-05-05 ? TID: 19:45:48 ? Kommentarer (1)
 
hejhej, skaffa bloggtrafik! KLICKA HÄR
man besöker bloggar via den sidan och så samlar man poäng, och ju mer poäng man har desto fler garanterade besökare får man:) 

back on track

DATUM: 2013-05-05 ? TID: 19:25:05 ? Kommentarer (2)
nu tänker jag äntligen ta tag i bloggningen och börja blogga som förut eller i alla fall oftare, så hoppas ni som kollar in stannar och fortsätter kolla så enjoy! :D <3.